Kontakta oss

Tack för ditt intresse för Digitaliserad! Vi uppskattar våra läsares engagemang och ser fram emot att höra från dig. Oavsett om du har frågor, kommentarer eller förfrågningar, är vi här för att hjälpa till. För att underlätta kommunikationen har vi ett par olika kanaler för att nå oss, och vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Skype – Prioriterad Kanal för Annonseringsfrågor

För att säkerställa en effektiv och snabb hantering av annonseringsfrågor föredrar vi att du kontaktar oss via Skype. På detta sätt kan vi se till att din förfrågan inte försvinner i mängden av spam. Här hittar du vårt Skype-ID:

Skype ID:live:.cid.d5c381bed0056b6c

Kontaktformulär

För dem som inte har tillgång till Skype erbjuder vi även möjligheten att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Men var medveten om att vi får mycket spam via e-post, och det finns en risk att din förfrågan kan förbises. Om ditt ärende är brådskande, rekommenderar vi att du kontaktar oss via Skype.

För att kontakta oss via vårt kontaktformulär, vänligen fyll i ditt namn, din e-postadress, ämnet för ditt meddelande och ditt meddelande. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på ditt meddelande så snart som möjligt.