E-Sporten är mer aktuell än någonsin

Esports blir mer populärt för varje år som går och 2022 har redan slagit alla tidigare rekord. Dota 2 och League of Legends är populära sportspel med hundratals miljoner spelare, och nya titlar släpps varje dag. För närvarande hålls nästan alla tävlingar online, men när världen öppnar igen kan vi förvänta oss ännu mer fantastiska esportturneringar än tidigare.

För att lyckas med e-sport behöver du rätt spelutrustning

För att lyckas med e-sport, såväl som för att ha kul, behöver du rätt spelutrustning. En mus, en snygg spelskärm och en stark speldator är de mest nödvändiga kringutrustningarna. I takt med att e-sport har ökat i popularitet har antalet tillgängliga speltillbehör också ökat och anständiga tillbehör har blivit billigare. Tillbehören som esportexperter använder är nu överkomliga för oss dödliga, vilket öppnar upp en helt ny spelsfär.

Hur väljer du de bästa speltillbehören?

Oavsett om du har arbetat med hårdvara tidigare eller inte, måste du göra några förstudier. Det är svårt att hänga med i den snabba lanseringen av nya tillbehör, därför finns det webbplatser som gör det åt dig. En sådan webbplats är Esportlandet. De tillhandahåller recensioner och guider för en mängd olika spelutrustning. Deras senaste artikel handlar om den bästa speldatorn, och den innehåller information om spelmaskiner i en mängd olika prisnivåer.

Den mest prisvärda stationära speldatorn de tittar på är 4 995 kronor, medan den dyraste och mest flashiga är 47 995 kronor. Det utmärkta med denna typ av webbplats är att den har sammanställt en lista över de största och mest populära speltillbehören samt deras många fördelar. Du kan se hur snabba alla olika datorer är i benchmarktestning i Esportlandet-artikeln om speldatorer, som hjälper dig att fatta ett köpbeslut.

E-sport i framtiden

Majoriteten av e-sporter konsumeras för närvarande genom streamingsidor som Twitch, och detta kommer sannolikt att fortsätta i framtiden. De största turneringarna lockar tiotusentals åskådare, men majoriteten av publiken sitter kvar i sina spelstolar hemma, och ingenting kommer att förändras. Turneringsarrangörer kommer dock att pressas att erbjuda mer spännande och engagerande material under 2022. Förr fanns det ljus- och ljudskärmar, men nu hålls alla esportevenemang online, vilket tvingar dem att skapa innehåll som passar den atmosfären bättre.

Vi får nu ge oss ut på ett lite mer personligt äventyr med esportproffsen, då de sänder live från sina vardagsrum med hjälp av en webbkamera under matchen! Detta för dig närmare spelarna och ger dig en mer distinkt upplevelse än tidigare. Vi kan bara gissa om det framtida esportevenemangets utseende, men en sak är säker: 2020 kommer att bli ett esportsår att minnas.

Följ oss!

Relaterade artiklar

Elon Musk

Idag finns det nog knappast någon som inte hört...

Den svenska spelmarknaden i korthet – vilka digitala lösningar dominerar? 

Att den svenska spelmarknaden blomstrar är ingen hemlighet och...

Apotea

Nätapoteket Apotea är ett av de populäraste webbaserade apoteken...

Bästa serierna genom tiderna

Att kolla på tv-serier är ett stort intresse för...

Bloggbevakning

I Januari år 2016 startade Camilla Gervide plattformen Bloggbevakning....
Simon Gunnarssonhttps://digitaliserad.nu
Mitt namn är Simon Gunnarsson & jag driver sajten Digitaliserad.nu. Jag är en teknikentusiast som älskar att skriva om nyheter & utveckling som rör teknologi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here