Bloggbevakning

I Januari år 2016 startade Camilla Gervide plattformen Bloggbevakning. I början låg bloggen på WordPress och senare på Nöjesguiden innan den flyttade till Nyhter24 där den ligger idag. Plattformen har stadigt vuxit och har nu under en bra månad har bloggen upp till 6,5 miljoner sidvisningar. Bloggbevakning är idag en av Sveriges största bloggar. Camilla använder sin plattform till att granska och bevaka andra känd profiler från sociala medier och bloggare i Sverige.

Kritik mot Bloggbevakning

Bloggbevakning har fått en del kritik under åren. Bland annat från personer som anser att plattformen är en skvallersida om kända personer och inget mer. Plattformen ger uppdateringar om vad som händer i kända profilers liv. Här har du som läsare en sida som samlar uppdateringar om kända profiler på ett och samma ställe.

Därför tycker vi om Bloggbevakning

Även om plattformen fått en del kritik så har sidan samtidigt fått positiva kommentarer om ämnen som lyfts. En stor snackis i media på senaste tiden har varit marknadsföring på sociala medier och specifikt hur profiler marknadsför sin reklam i sina kanaler. Bloggbevakning är en plattform som tagit upp frågan, förklarat lagarna och upplyst sina läsare om vikten vid att reklam markera rätt.

Ett annat ämne som kommit på tal ofta på Bloggbevakning är skrivandet och problemen med elaka kommentarer och näthat. Camilla varit väldigt tydlig på sin plattform att hon inte tolererar näthat och lyft det här ämnet mer än en gång för sina läsare. Hon har flera gånger tagit upp problematiken med elaka kommentarer och sagt i från när hon ansett att de kommentarerna ökat på hennes plattform.

Sammanfattning

Bloggbevakning är alltså en plattform där du kan läsa om uppdateringar, bevakningar och granskningar om kända profiler och bloggare i sociala medier. Camilla som skriver på plattformen jobbar också med att lyfta aktuella ämnen inom just sociala medier.

Följ oss!

Relaterade artiklar

Bästa serierna genom tiderna

Att kolla på tv-serier är ett stort intresse för...

Bloggbevakning

I Januari år 2016 startade Camilla Gervide plattformen Bloggbevakning....

Svensk spelutveckling på nätet

Sverige kan vara stolt över sina prestationer inom en...

E-Sporten är mer aktuell än någonsin

Esports blir mer populärt för varje år som går...

Allt fler lär sig programmering

Programmering är en färdighet som är mycket efterfrågad idag,...
Simon Gunnarssonhttps://digitaliserad.nu
Mitt namn är Simon Gunnarsson & jag driver sajten Digitaliserad.nu. Jag är en teknikentusiast som älskar att skriva om nyheter & utveckling som rör teknologi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here