Alternativ till Tink

Tink förvärvades av Visa och appen är nu nedlagd. Det har lett till att över en halv miljon svenskar har sett sitt ekonomiska stöd minska. Andra appar kan däremot hjälpa dig att hålla koll på din privatekonomi.

Tink blev ett populärt verktyg för människor som ville ha koll på sin privatekonomi under de åtta åren. Appen stoppades dock i december förra året, och skaparna meddelade i juni i år att de sålde företaget till Visa.

Det gjorde att en halv miljon svenskar förlorade åtkomsten till den populära appen. Men de som vill hålla reda på sina egna konton kan använda en mängd ytterligare finansiella appar.

Så får du koll på dina fasta utgifter

Ta till exempel Zlantar. Det är ett bra Tink-alternativ eftersom det erbjuder mycket av samma funktionalitet.

Programvaran hjälper dig att hålla reda på bland annat utgifter, abonnemang och andra fasta avgifter.

Mina tjänster är ett annat alternativ som kan vara kopplat till ditt bankkonto, precis som Tink, för att hålla reda på alla dina prenumerationer. Programvaran ger förslag på alternativ och låter dig enkelt flytta mellan dem.

Budgetverktyg ger dig en ögonblicksbild av din ekonomi

Buddy är ett underbart alternativ för individer som vill skapa en daglig budget. Programvaran var avsedd att hjälpa människor att budgetera på ett enkelt och flexibelt sätt i deras dagliga liv. En delad budget med din partner eller vänner är också ett gångbart alternativ. Du kan också hålla reda på utgifterna med dina kompisar så att när ni gör saker tillsammans är alla på samma sida. Du kan bilda grupper via appen, bjuda in andra att gå med och ta reda på hur du blir av med dem.

Och om du vanligtvis träffas med en grupp vänner vet du hur svårt det kan vara att dela och erövra olika priser. Du skriver in alla utgifter och vem som är ansvarig för vad med Splitwise, och programmet ger råd om hur du ska betala varandra så att allt är i sin ordning. Som ett resultat av detta fungerar programvaran både som ett flexibelt matematiskt verktyg och ett sätt att undvika ekonomiska konflikter.

Klövra är ett bra ställe att börja om du vill veta vart dina pengar tar vägen. Den håller reda på dina månatliga impulsköp åt dig. Appen innehåller ett antal funktioner som hjälper dig att bättre förstå varför din privatekonomi är som den är, samt ger dig verktyg som hjälper dig att förbättra dina vanor.

Tink Alternativ – appar som hjälper dig att spara pengar

Dreams är ett underbart verktyg att använda om du har ett specifikt sparmål i åtanke, som en semester eller ett något dyrare köp. Programmet innehåller en mängd funktioner som gör sparandet lite mer spännande eftersom de är baserade på hur du agerar.

Vill du börja lägga pengar åt sidan för framtiden? Då kan Avanza-appen passa bra. Det är till för att göra sparande och investeringar i aktier och fonder så enkelt som möjligt. Du kan använda appen för att ansöka om bolån, samla in dina värdepapper och ställa in automatiskt sparande, bland annat.

Planerar du att ta ett lån eller är du bara nyfiken på din privatekonomi? Om så är fallet är Kreddy-appen något för dig. Du kan kontrollera din kreditpoäng och få råd om hur du kan förbättra den i appen, vilket gör det mycket lättare att fatta sunda ekonomiska beslut. Du kommer inte att bli ombedd att ange någon kreditkortsinformation av Kreddy.

Betala inte mer än nödvändigt

När du köper något vill du oftast inte betala mer än du behöver. PriceRunner är en prisjämförelsetjänst som låter dig kontrollera kostnader för en mängd olika föremål, allt från verktyg till hushållsartiklar. Du kan också välja att få aviseringar när priset på en specifik vara sjunker i appen.

Foodrunners är en app som hjälper dig att göra kostnadseffektiva, ekologiskt hållbara och hälsosamma matinköp. Programvaran sparar inte bara pengar genom att hänvisa dig till de billigaste materialen, utan den instruerar dig också om hur du förbereder dem. Det kan helt enkelt göra dig till en mer medveten shoppare.

Följ oss!

Relaterade artiklar

Bästa serierna genom tiderna

Att kolla på tv-serier är ett stort intresse för...

Bloggbevakning

I Januari år 2016 startade Camilla Gervide plattformen Bloggbevakning....

Svensk spelutveckling på nätet

Sverige kan vara stolt över sina prestationer inom en...

E-Sporten är mer aktuell än någonsin

Esports blir mer populärt för varje år som går...

Allt fler lär sig programmering

Programmering är en färdighet som är mycket efterfrågad idag,...
Simon Gunnarssonhttps://digitaliserad.nu
Mitt namn är Simon Gunnarsson & jag driver sajten Digitaliserad.nu. Jag är en teknikentusiast som älskar att skriva om nyheter & utveckling som rör teknologi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here